Het bestelproces bij Muurmeesters

Bestelproces

Uit de collectie van Muurmeesters kies je je favoriete schilderij. Vervolgens kies je je gewenste maat. De breedte | hoogte verhoudingen zijn gebaseerd op die van het oorspronkelijke schilderij. Kies daarna de kleur van je frame, aluminium of zwart. Vervolgens kun je óf verder winkelen óf je bestelling afronden (gegevens invoeren en betaling voldoen).

Zodra je bestelling en betaling door ons ontvangen zijn wordt je Meester in productie genomen. Annuleren van je order is dan niet meer mogelijk, we zijn hem immers op maat aan het maken speciaal voor jou. Helaas kunnen wij geen trackandtrace of verzendmails sturen om je te informeren, maar je kunt je Muurmeester na ongeveer 8 dagen thuis verwachten. Het frame en doek worden apart verzonden, het kán voorkomen dat ze apart worden aangeboden.

Veel schilderijen zijn te bestellen tot een (langste) maat van 2 tot 3 meter. Groter beeld is soms ook mogelijk, neem dan even contact met ons op via de contactpagina om je wens door te geven, wij bespreken dan de mogelijkheden.

Kussenhoezen

Voor kussenhoezen geldt hetzelfde bestelproces.