Comtesse de la Châtre in ovaal aan je muur? - Muurmeesters
Comtesse De La Chtre 8211 Ovaal
Comtesse De La Chtre 8211 Ovaal

Comtesse de la Châtre – ovaal

Deze ovale uitvoering van het schilderij Comtesse de la Châtre is een blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of kantoor is te bestellen in een hoogte van 100 of 150 cm.

Je Muurmeester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwarte MDF lijst met een fluwelen uitvoering. Helaas alleen nog in Nederland verkrijgbaar Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 595,00
Vanaf 536,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

HET SCHILDERIJ Comtesse de la Châtre

Marie Louise Élisabeth Vigée-Le Brun 1755-1842

Jaartal:  1789

Origineel: olieverf op doek,  87,6 x 114.3 bxh

Marie Antoinette, die regelmatig bij Vigée Le Brun op bezoek kwam, heeft de eenvoudige, witte jurk van mousseline, die zo mooi geschilderd is op dit portret van de comtesse de la Châtre, dochter van Lodewijk XV's eerste kamerdienaar, populair gemaakt.

Vigée Le Brun combineerde het met een vernieuwende pose die waarschijnlijk geïnspireerd was op de nonchalante, berekende elegantie van Britse portretten, met name die van Emma Hamilton door George Romney. Zoals veel van Vigée Le Brun's opdrachtgevers en de kunstenares zelf, was de gravin van la Châtre een loyalist die dicht bij de Kroon stond en Frankrijk ontvluchtte tijdens de Franse Revolutie.

MEESTERWERK LA COMTESSE DE LA CHÂTRE IN OVAAL AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print op fluweel
inclusief zwarte MDF lijst
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en fluwelen doek.
Je ovale meester wordt gemonteerd geleverd.
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ovale frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend. Buiten Nederland worden de ronde frames helaas (nog) niet geleverd.