Vrolijke Drinker Frans Hals in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Hals Vrolijke Drinker
Rondemeester Hals Vrolijke Drinker
Rondemeester Hals Vrolijke Drinker2

Frans Hals Vrolijke Drinker – Rond

SCHILDER

JAAR

1630

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde uitvoering van de Vrolijke Drinker. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

De Vrolijke drinker van Frans Hals in het rond aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Frans Hals in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ DE VROLIJKE DRINKER – 1630

Origineel: olieverf op doek 66,5 x 81 cm, bxh

De vrolijke drinker, eigenlijke titel Een schutter die een berkenmeier vasthoudt, is een beroemd schilderij van de Nederlandse schilder Frans Hals. De precieze identiteit van de geportretteerde persoon is nooit vastgesteld, maar de kleding doet vermoeden dat het een koopman betreft in schutterskledij en wordt gedateerd op 1628-1630.

De vrolijkheid van de afgebeelde man is betrekkelijk. De man biedt de kijker een glas wijn aan met zijn lippen licht geopend, wat duidt op het feit dat hij mogelijk iets wilt zeggen. Zijn rood aangelopen wangen en zijn twinkelende ogen, doen vermoeden dat hij verrast is de toeschouwer te zien.

Frans Hals zorgt voor een levendige en bewegelijke indruk met zijn snelle, losse en spontane penseelhantering. De vrolijke drinker wekt de indruk dat er niet geposeerd is. De fysieke realiteit van de vrolijke drinker is ongekend krachtig, zeker voor een schilderij uit die tijd.