Kinderen der Zee in het ROND aan je muur? – Muurmeesters
Israels Kinderen
Rondemeester Israels Kinderen Der Zee
Rondemeester Israels Kinderen Der Zee 2

Kinderen der Zee – Rond

SCHILDER

JAAR

1872

Maak van je muur een Meesterwerk met deze ronde Kinderen der Zee van Jozef Israëls. Het ronde frame staat prachtig in woonkamer, slaapkamer of kantoor en is te bestellen in diverse maten.

Je ronde meester wordt kant-en-klaar geleverd in een zwart frame met een fluweelachtige print. Luxe, sterk, kleurvast en met een zachte touch. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 428,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Rond meesterwerk Kinderen der Zee aan je muur

Wil jij deze prachtige oude meester van Jozef Israëls in het rond aan je muur? Kies je favoriete maat en bestel. Je kunt rekenen op

hoge kwaliteit print
inclusief lijst
de doeken zijn wisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
je ronde meester wordt gemonteerd geleverd
In Nederland zijn verzendkosten inclusief. Voor bezorgen van de ronde frames op de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zal een toeslag worden berekend.

HET SCHILDERIJ KINDEREN DER ZEE – 1872

Origineel: olieverf op doek 93,5 x 48,5 cm, bxh

Dit schilderij laat de arme visserskinderen zien die aan de Noordzee woonden, in Zandvoort, Katwijk of Scheveningen. Zij spelen met een eenvoudig zelfgemaakt bootje en de oudste draagt de jongste. Men vermoedt een boodschap achter deze voorstelling. Zo zou het jongetje dat zijn zusje op zijn rug draagt symbool staan voor het zware leven op zee.

Jozef Israëls werd voor het eerst geraakt door het zware, arme en eenvoudige leven van de vissersgemeenschap in Zandvoort toen hij daar was voor het herstel van een ziekte in 1855. Jozef schilderde vanaf 1863 vaak dit soort onderwerpen met warme kleuren en mooi gebruik van donker en licht.