Een meesterwerk van Frans Hals aan je eigen muur
Muurmeesters Hals Frans Potret Van Een Stel
Muurmeesters Hals Couple 2 600x600 1
Muurmeesters Portret Van Een Stel Schilder Frans Hals
Muurmeesters Portret Van Een Stel2 Schilder Frans Hals

Portret van een stel

SCHILDER

JAAR

1622

Portret van een stel van Frans Hals kan besteld worden in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 319,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Portret van een stel Frans Hals aan je muur

Wil jij dit prachtige Hollandse meesterwerk bij jou aan de muur hebben? Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.

HET SCHILDERIJ PORTRET VAN EEN STEL FRANS HALS

Origineel: olieverf op doek 166,5 x 140 cm bxh

Op het Portret van een stel (ca. 1622) van Frans Hals staat een lachend stel, waarschijnlijk Isaac Abrahamsz Massa en Beatrix van der Laen. Het stel oogt vertrouwd en zit dicht bij elkaar. Destijds was het ongebruikelijk om zo samen te poseren. Het stel trouwde in april 1622 en was bevriend met de schilder, wat het poseren mogelijk maakte. Op het schilderij staat het stel centraal.

Met Portret van een stel wordt verteld over liefde en trouw. Links van het stel staat een distel afgebeeld, met de bijnaam mannentrouw, en rechts van het stel is een liefdestuin te zien.