Schelpenvissen van Jacob Maris aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Maris Jacob Schelpenvissen
Schelpenvissen Jakob Maris Muurmeesters
Schelpenvissen Jakob Maris Muurmeesters2

Schelpenvissen

SCHILDER

JAAR

1885

Schelpenvissen van Jacob Maris kan besteld worden in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 270,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Origineel: olieverf op doek, 129,3x 113,5cm, bxh
Datum: 1885

Op het schilderij is het schelpenvissen te zien met paard en wagen en beugelnetten, op hoge wielen anders kwamen de vissers de duinen niet meer over door het gewicht. We zien netten langs de vloedlijn en vanuit boten. De schelpvisser (schulper) haalde de schelpen uit zee en bracht ze naar een kalkbranderij om in de kalkovens tot schelpkalk te worden gebrand. Het metselkalk werd gebruikt voor mortel. De meeuwen kijken of ze nog iets lekkers kunnen vinden nu het zand wordt omgewoeld.

Het schilderij behoort tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

SCHELPENVISSEN VAN JACOB MARIS AAN JE MUUR?

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk van Van Maris op zijn schilderspagina in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.