Stillleven met Tazza van Pieter Claesz aan je muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Claesz Philips Stilleven Met Tazza
Muurmeesters Stilleven Met Tazza Schilder Pieter Claesz
Muurmeesters Stilleven Met Tazza Schilder Pieter Claesz2

Stilleven met tazza

SCHILDER

JAAR

1636

Het meesterwerk Stilleven met Tazza van Pieter Claesz. kan besteld worden in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Slechte akoestiek? Je kunt geluiddempend materiaal bijbestellen (50,- p/m2), dit kun je onderstaand aanvinken. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 280,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Origineel: Olieverf op paneel, 61 x 44 cm, bxh
Datum: 1636

Het schilderij laat een gedekte tafel met damasten tafelkleed zien met de restanten van een maaltijd bestaande uit brood en noten op tinnen borden met een gegraveerd mes een citroen (die gebruikt werd om de witte wijn op smaak te brengen), een uurwerkje met een sleuteltje aan een blauw koord, een boek, een roemer (= een wijnglas met bolle kelk en dikke holle stam die van noppen is voorzien) en een zilveren Tazza. Een Tazza is een ondiepe schotelvormige drinkschaal op een hoge voet waaruit veelal wijn uit werd gedronken of  gebruikt werd om fruit en/of andere lekkernijen op uit te stallen.

Het fruit op de schilderijen van Pieter Claesz werd vaak door collega’s geschilderd, zoals bijvoorbeeld door Roelof Koets

Lees meer over het leven en werk van Pieter Claesz. op zijn schilderspagina.

Stilleven met Tazza is te zien in het Mauritshuis in Den Haag

Stilleven met Tazza van Pieter Claesz.

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.