Winterlandschap met schaatsers van Hendrick Avercamp aan uw muur? - Muurmeesters
Muurmeesters Avercamp Hendrick Winterlandschap Met Schaatsers
Muurmeesters Avercamp Winterlandscape 1
Muurmeesters Winterlandschap Met Schaatsers Schilder Hendrik Avercamp

Winterlandschap met schaatsers

SCHILDER

Dit meesterwerk van Avercamp is te bestellen in diverse maten en is een prachtige aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Lees hier meer over het schilderij

Vanaf 336,00
Toevoegen aan wishlist

AANVULLENDE

INFORMATIE

Origineel: olieverf op paneel 131,9 x 77,3 cm bxh

Winterlandschap met schaatsers van Hendrick Avercamp

Het schilderij Winterlandschap met Schaatsers van Hendrick Avercamp toont honderden mensen op het ijs tijdens een strenge winter. Sommigen bevinden zich op het ijs voor vermaak, anderen zijn aan het werk. Het schilderij is gedetailleerd en lugubere zaken worden niet achterwegen gelaten. Zo is er links op de voorgrond te zien hoe een hondje en een aantal kraaien zich tegoed doen aan het karkas van een doodgevroren paard.

De voorliefde voor ijslandschappen, waarvan Winterlandschap met Schaatsers er één van is, komt waarschijnlijk voort uit het feit dat Hendrick Avercamp zelf vaak op het ijs te vinden was met zijn ouders.

EEN MEESTERWERK VAN HENDRIK AVERCAMP

Het schilderij is ook als kussenhoes te verkrijgen. Kijk bij de beschikbare kussenhoezen, of stuur ons even een mailtje.

Wil jij dit prachtige meesterwerk bij jou aan de muur hebben?  Kies je favoriete kunstwerk in de door jou gewenste maat.

hoge kwaliteit print en materiaal
inclusief lijst
de doeken zijn verwisselbaar
beschikbaar in verschillende maten
prijzen zijn inclusief lijst en doek. In Nederland en België zijn verzendkosten inclusief. Voor overige landen geldt: exclusief verzendkosten en invoerrechten.