Nieuw! de ronde Van Gogh - Muurmeesters

Nieuw! de ronde Van Gogh

Nieuw De Ronde Van Gogh
Nieuw De Ronde Van Gogh

VINCENT: “IK MAAK STEEDS WAT IK NOG NIET KAN OM HET TE LEREN KUNNEN”

De bijzondere samenwerking tussen het vermaarde Nederlandse Van Gogh Museum en Muurmeesters levert weer nieuwe, verfrissende ideeën en producten op. Vanaf oktober 2021 zijn de wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh nu ook in ronde reproducties in de collectie van Muurmeesters opgenomen.

VINCENT VAN GOGH
Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam beheert met ruim 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en meer dan 700 brieven de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld.

RONDE VAN GOGH
Muurmeesters heeft naast haar reguliere, rechthoekige collectie, nu ook een selectie van de mooiste reproducties van schilderijen van Vincent van Gogh in een ronde uitvoering ontwikkeld. Ronde vormen zijn aantrekkelijk en geven in het interieur warmte, een speels effect, doorbreken de rechte lijnen en hebben een positief effect op je gemoedstoestand.

OP FLUWEEL
Om de ronde Muurmeesters nóg mooier te maken worden ze geprint op een fluweelachtige stof. De stof van de ronde frames is sterk, ziet er rijk uit, geeft diepte en contrast aan het schilderij en heeft een zachte touch.
Vooral de intense kleuren van Vincents schilderijen komen prachtig uit. Door de nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum heeft Muurmeesters toegang tot de originele bestanden zodat wij reproducties op de hoogste kwaliteit en in een extra grote maatvoering kunnen bieden.

Benieuwd naar onze ronde Van Gogh Muurmeesters? Je vindt ze hier

Nieuw De Ronde Van Gogh
Nieuw De Ronde Van Gogh